Izvor:
29.01.2019 u 07:53
0

POTPISAN UGOVOR DO KRAJA SEZONE: Mihajlović postavljen za trenera Bolonje!

Srpski stručnjak Siniša Mihajlović ponovo je postavljen za trenera italijanskog fudbalskog kluba Bolonja.

Klub, kojem preti ispadanje iz Serije A, sinoć je saopštio da je otpustio trenera Filipa Inzagija, a saopštenje o promeni na klupi Bolonje usledilo dan nakon poraza kod kuće od Frozinonea od 4:0.

Navodi se da je Mihajlović potpisao ugovor do kraja tekuće sezone, s mogućnošću produženja na narednu.

On će po drugi put voditi klub iz italijanske pokrajine Emilija-Romanja, pošto je njegov trenerski debi u Seriji A u sezoni 2008/09. bio upravo u Bolonji, koju je tada spasao od ispadanja iz elitne lige.

Mihajlović je u međuvremenu takođe bio i trener Katanije, Fiorentine, reprezentacije Srbije, vodio je Sampdoriju, Milan i Torino, a poslednji trenerski posao imao je u junu prošle godine u portugalskom Sportingu, ali je tada otpušten posle samo devet dana bez odigrane utakmice, zbog smena na čelu lisabonskog kluba.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter