Izvor:
12.02.2019 u 11:06
0

EGIPATSKI ČAROBNJAK: Juventus pripremio 200 miliona evra da isplati Liverpulu za Mohameda Salaha!

Kristijano Ronaldo je najveća zvezda Juventusa. Uskoro možda to i ne bude, imajući u vidu ko bi mogao da dođe u tabor "stare dame".

Britanski "Gardijan", naime, donosi senzacionalnu vest o tome da je Juventus pripremio čak 200 miliona evra koje je spreman da isplati Liverpulu za Mohameda Salaha.

Informaciju prenosi stavljajući u isti kontekst odlazak Paula Dibale, argentinskog reprezentativca koji je postigao tek dva pogotka u 20 ovosezonskih nastupa za italijanskog prvaka u Seriji A. Dibala je fantastičan igrač i fudbalski virtuoz, ali i zvezda ćudljivog karaktera sklona sukobima sa saigračima i trenerima.

Tokom nedavne utakmice s Parmom (3:3) on je vidno nervozan napustio klupu i otišao u svlačionicu pre kraja meča.

Navodno je bio frustriran jer je trener Masimilijano Alegri umesto povređenog Federika Bernardeskija u 86. minutu u igru uveo Emrea Džana, a ne njega, iako se dugo zagrevao.

Alegri je, šaljivim tonom, nakon ovog incidenta demantoao glasine o svađi:

Nisam video njegov raniji odlazak u svlačionicu, ali pretpostavljam da mu je bilo hladno – prokomentisao je Juventusov trener nedugo nakon utakmice.

Međutim, pre dva dana Alegri je rekao da je do manjeg sukoba s Argentincem ipak došlo, ali da se Dibala izvinio te da je za njega ova priča završena.

Ipak, engleski novinari koji se pozivaju na italijanske kolege tvrde da u Juventusu ne bi imali ništa protiv prodaje genijalnog, ali ekscesima sklonog Argentinca, a s novcem koji bi dobili za njega mogli bi da priušte dovođenje egipatskog čarobnjaka. No, Salah neće biti jeftin.

Štaviše, dođe li do transfera, Salah će postati drugi najskuplji igrač svih vremena. Rekord je transfer Nejmara iz Barselone u PSŽ za 222 miliona evra, dok je trenutno na drugom mestu transfer Kilijana Mbapea iz Monaka u PSŽ i to u iznosu od 180 miliona.

Salah ima iskustvo igranja u Seriji A. Iz Rome je 2017. stigao u Liverpul a tamo je, u 86 utakmica za klub s Enfilda, postigao 64 pogotka uz 24 asistencije. Jednak broj asistencija upisao je i u dresu Rome u 83 odigrane utakmice na kojima je mreže rivala zatresao 34 puta. Njegov transfer Liveprul je platio oko 50 miliona evra. Sada mu je cena četvrorostruko veća.

Kada je o Juventusu reč, on je svoj rekordni transfer po pitanju dovođenja pojačanja ostvario prošlog leta, kada je za 100 miliona evra (plus mogućih 12 miliona kroz bonuse) doveo Kristijana Ronalda.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter