Izvor:
02.03.2019 u 20:08
0

MIRKOVIĆ: Rezultat pravedan! Glavni sudija Danilo Grujić je „pokvario“ meč!

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković izjavio je da je rezultat 159. večitog derbija protiv Crvene zvezde 1:1 pravedan i priznao da je glavni sudija Danilo Grujić "pokvario" meč.

Dobra borbena utakmica, čestitke igračima oba tima na divovskoj borbi i fer korektnoj igri. Moram da kažem da je čovek koji je vodio utakmicu izgubio konce, formirao čudan kriterijum i iritirao obe ekipe. Rezultat je pravedan, mi smo bili bolji u prvom, Zvezda u drugom. Ulaskom Pavkova imali smo problem u skok igri i pravili su nam problem – rekao je Mirković na konferenciji za medije i javno se izvinio zbog nekih burnih reakcija koje ne priliče treneru, uz konstataciju da je teško ostati pribran uz takvo suđenje.

On je čestitao debitantu mladom Strahinji Pavloviću, koji je položio ispit i pokazao da je budućnost crno-belih.

Kada je sam kvalitet utakmice u pitanju Mirković smatra da je bilo dobrih stvari.

Bilo je kvalitetnih momenata i u ovom i u prošlom derbiju. Tako da publika sa te strane jednim delom može da bude zadovoljna – zaključio je Mirković.

Izvor: Tanjug
Foto: Zoran Mirković/Vikipedija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter