Izvor:
25.09.2016 u 02:04
0

BARSA PREGAZILA HIHON: Petarda za deobu prvog mesta!

Fudbaleri Barselone bez problema ostvarili su danas trijumf u Hihonu protiv Sportinga 5:0 (2:0) u utakmici 6. kola španske Primere.

Katalonci su sve golove postigli u "cugu", prvo je pogodio Luis Suarez u 29, tri minuta kasnije strelac je bio Rafinja, da bi u periodu od 81. do 88. minuta Nejmar pogodio dva puta i jednom Arda Turan.

Ono što je trenera Luisa Enrike najviše obradovalo iz Hihona su dve asistencije i odlična partija na desnom spoljnjem Serhija Roberta, iako je po vokaciji vezista.

Fudbaleri Barselone su se ovim trijumfom izjednačili na prvom mestu sa madridskim Realom, ali najveći rival večeras igra svoj meč u ovom kolu u Las Palmasu.

Isto tako i Sevilja ima priliku da prestigne prvaka Španije ukoliko slavi na teškom gostovanju u Bilbau.

Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/Net Bilgi

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter