Izvor:
07.03.2019 u 06:53
0

STOJKOVIĆ SIGURAN: Osvetićemo se kada ih bude najviše bolelo!

Kapiten Partizana Vladimir Stojković posle poraza od Radničkog iz Niša (0:1) u derbiju 25. kola rekao je da će biti prilike za osvetu rivalu kada ih bude najviše bolelo.

Znali smo da će biti teško. Istrošeni smo i emotivno i fizički. Nismo mogli da se podignemo kada je trebalo, ali nastavljamo dalje, spremamo se za najbitnije, a to je finale Kupa – rekao je Stojković novinarima posle sinoćnjeg meča na stadionu Partizana.

Golman crno-belih je izjavio da Radnički ocekuje u finalu Kupa.

Očekujem da prođemo Kruševac, a onda kako to ide, prva kod nas protiv Zvezde, pa revanš na Marakani, a ako Bog da finale u Nišu protiv Radničkog. To je neka moja zamisao – pojasnio je Stojković.

Kako je rekao, biće prilike da se Partizan osveti Radničkom.

Lopta nije htela u gol kada smo imali šanse. Malo ih je sreća poslužila, ali to je fudbal, sve je legitimno. Pobedili su, čestitamo. Ubeđen sam da će biti šanse da se osvetimo gospodi što pevaju kad ih najviše bude bolelo. To obećavam – rekao je Stojković, dok su iz svlačionice Radnickog čulo kako pevaju treneru Nenadu Lalatoviću.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter