Izvor:
25.09.2016 u 23:47
0

MIHAJLOVIĆ U TOTALNOJ EKSTAZI NAKON POBEDE: Na terenu je video BIKOVE?!

Trener Torina Siniša Mihajlović posle današnje pobede protiv Rome (3:1) izjavio je da su njegovi izabranici pružili najbolju partiju u sezoni i da je trijumf mogao da bude još ubedljiviji.

– Video sam na terenu 11 bikova – slikovito je opisao Mihajlović sa jasnom aluzijom na nadimak kluba.

On je posebno apoatrofirao sjajnu igru u napadu.

– Dali smo tri gola, imali stativu i još pet čistih šansi. Sa druge strane Roma je pokazala malo. Videlo se koliko nam znači povratak Belotija. On je postigao pet golova na tri meča i promašio dva penala. To dovoljno govor.

Nezaobilazna tema bio je i Frančesko Toti, koji je postigao 250. gol u Seriji A, dva dana uoči 40. rođendana.

– Kao da je juče bilo kad je debitovao, on mi još duguje večeru, ali ne baš da odemo na picu, jer sam tada ubedio Vujadina Boškova da mu pruži šansu – zaključio je Mihajlović, Totijev nekadašnji saigrač u Romi.

Tanjug
Foto: Twitter/FutboolFlchajes

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter