Izvor:
11.03.2019 u 10:28
0

ODGOVORNOST JE MOJA I NIČIJA VIŠE: Posle Mirkovića, Iliev podneo ostavku!

Partizan je u nedelju ostao bez trenera, a već u ponedeljak i bez sportskog direktora. Ivica Iliev je podneo ostavku na tu funkciju. Iliev je odlučio da preuzme odgovornost za slabe rezultate Partizana, pa ostaje pitanje da li se uprava kluba krije iza ostavke još jednog člana sportskog sektora.

Iliev je otkrio zbog čega se odlučio na ovaj potez.

Istina je, više nisam sportski direktor Partizana! Žao mi je zbog odlaska Zorana Mirkovića, jer smatram da je ogovornost samo moja i ničija više! Zato i odlazim, jer ne želim da trener, niti bilo ko drugi u Partizanu snosi odgovornost za nešto što je samo moja nadležnost. Želim da se zahvalim predsedniku kluba Miloradu Vučeliću, Upravnom odboru, svim saradnicima, igračima, trenerima, zaposlenima u klubu, a posebno generalnom direktoru Milošu Vazuri, koji nije bio samo moj saradnik, već prijatelj i brat – rekao je Iliev.

Obrazložio je i odluku da napusti funkciju u Partizanu.

Ovakav potez je nešto sasvim logično, smatram ga moralnim činom. Normalno je da jednog dana dođe i taj trenutak. Tri i po godine sam obavljao funkciju sportskog direktora, imao sam odrešene ruke i zahvalan sam svima u Partizanu na tome. Bilo je lepih, ma predivnih momenata, ali sada je otišlo u drugu krajnost i ne želim da neko drugi ispašta zbog moje odgovornosti. Stidim se onoga što vidim na terenu, ne mogu sa tim nikako da se pomirim. Neke od tih igrača sam lično doveo, neke nisam doveo, ali sam dozvolio da dođu, a nekima smo produžili ugovore, i to sam takođe dozvolio, a očito to ničim nisu zaslužili. –

Iliev je govorio i o ostavci Mirkovića, koji je projektovan za dugogodišnje rešenje na klupi crno-belih.

Mnogo mi je krivo što je Bata otišao, uveren sam da je mogao da bude trener na duge staze, jer je za kratko vreme pokazao veliki potencijal. To je samo jedan od razloga zašto odlazim, jer vreme je za nove ideje, nove ljude. Moj krug se zatvorio i ponosan sam što sam imao priliku da radim u voljenom klubu. Partizan je veliki, to nikada niko ne sme da zaboravi i želim mom klubu sve najbolje u budućnosti – zaključio je Ivica Iliev.

Izvor: Blic
Foto: Ivica Iliev/Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter