Izvor:
26.09.2016 u 16:40
0

NOVI UŽAS U FUDBALU: Hteli da ubiju sudije! Presretali ih kolima kada su krenuli kući posle meča (VIDEO)

Neverovatna i šokantna vest dolazi nam iz Bosne i Hercegovine gde su sudije meča Široki Brijeg – Sarajevo doživeli pravu torturu po povratku kući.

Kako Dnevni Avaz prenosi, glavni sudija Ognjen Valjić priznao je da su njega i njegovog kolegu napali po izlasku iz grada.

– Udovičić i ja smo odmakli pet kilometara od grada, u pravcu prema Banjoj Luci, kada je crveni Ford Focus prošao pored nas, a zatim naglo zakočio i preprečio nam put. Samo zahvaljujući pribranosti mog kolege Udovičića uspeli smo izbeći najgore. Imali su nameru da nas ubiju, jer su nas gurali prema provaliji. Iza sebe imam milion pređenih kilometara, ali da sam ja bio za volanom, ne bismo ostali živi – rekao je Valjić za Avaz i dodao:

– Nakon dve minute, ponovo su tri automobila prošla i opet nam preprečila put. Udovičić je uspeo na vreme da zakoči i vozi nekih pola kilometra unazad. Kad smo se okrenuli, pozvali smo policiju. Niko nam se nije javio. Potom smo kontaktirali Salema Prolića iz FS BiH. On je uspeo da kontaktira policijske specijalce, koji su nas pozvali i obavestil da dođemo na određeno mesto, gde su nas čekali.

Valjić važi za jednog od najboljih sudija u BiH, ali mu se zamera i to što nije pokazao crveni karton domaćem igraču Pandži nakon jednog brutalnog starta.

Doduše, tu je svirao u korist Širokog Brijega tako da čisto sumnjamo da mu je domaća publika zbog toga zamerala. Kao i za dosuđen penal za njih. Ali da su ih ispratili zvižducima i psovkama, to stoji u tekstu Avaza.

Telegraf
Foto: Printskrin: Youtube/BalkanSportsNews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter