Izvor:
17.03.2019 u 19:41
0

TERZIĆ PONOVO ZAHTEVAO: Crvena zvezda opet podnela zahtev za priznavanje titule iz 1946. godine!

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić podneo je danas na Skupštini Fudbalskog saveza Srbije (FŠ) zahtev da se crveno-belima prizna titula iz 1946. godine.

Ovom prilikom želim da vam se obratim sa zahtevom da skupstina FŠ-a kao najvisi organ naseg Saveza, uzme u razmatranje zahtev FK Crvena zvezda podnet FŠ-u 17. januara 2017 godine za priznavanje titule prvaka Srbije koju je 1946 godine osvojila FK Crvena zvezda kao titule nacionalnog karaktera – rekao je Terzić.

On objašnjava da su u zahtevu naveli sve činjenice koje nedvosmisleno ukazuju na to da je Crvena zvezda osvajač šampionske titule te 1946 godine.

Isti zahtev smo podneli i sada, odnosno 7. marta ove godine. U tom smislu trazimo da Skupština danas donese odluku i izda nalog nadležnim organima FŠ-a tj. pravnoj komisiji FŠ-a, a u slučcaju potrebe i drugim organima, da u primerenom roku daju svoje mišljenje o ovoj inicijativi, a nakon čcega bi skupstina FŠ-a na svojoj sledecoj redovnoj sednici donela i svoju definitivnu odluku o istoj, a u skladu sa našsim zahtevom i dobijenim misljenjem od strane nadleznih organa FŠ – kazao je Terzić.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter