Izvor:
25.03.2019 u 11:41
0

LUIS ENRIKE: Morata je daleko bolji igrač otkako je iz Čelsija došao u Madrid!

Selektor fudbalske reprezentacije Španije Luis Enrike rekao je da je napadač Atletiko Madrida Alvaro Morata daleko bolji igrač otkako je iz Čelsija došao u Madrid.

Morata je u tim "jorgandzija" došao je iz Londona na pozajmicu od 18 meseci.

Da budem iskren, vidim da je Morata sada daleko bolji igrač nego kada je u reprezentaciju dolazio iz Čelsija. Sada ima više sampopouzdanja. On je uvek bio važan igrač za nas, ali sada je dosta odlučniji u svojoj igri – rekao je Enrike novinarima.

On se osvrnuo na igru napadača Atletika tokom susreta sa Norveškom (2:1) u kvalifkacijama za EURO 2020.

Na kraju meča kada je imao loptu kod sebe, on ju je držao sa sampouzdanjem. Imao je mnogo prilika, sve vreme je bio tamo gde treba da bude, ali nije imao sreće u subotu. Odigrao je odličnu utakmicu, dosad najbolju za reprezenaciju – zaključio je Enrike.

Izvor: Tanjug
Foto: Luis Enrike/Vikipedija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter