Izvor:
25.03.2019 u 15:07
0

NEJMAR SENIOR: Nejmar je u drugoj godini ugovora sa PSŽ-om, već sada govorimo o produžetku!

Napadač Pari Sen Žermena Nejmar u pregovorima je da produži ugovor sa francuskim klubom, potvrdio je njegov otac koji mu je i menadžer.

Nejmar je u drugoj godini ugovora sa PSŽ-om, a do isteka ugovora ima još tri godine. Već sada govorimo o produžetku – rekao je Nejmar Senior.

Nejmarov otac istakao je njegov sin imao samo dva velika transfera u karijeri, a da je predmet glasina od 17. godine, kada je imao profesionalni debi.

Ljudi kažu da se o Nejmaru priča u svim prelaznim rokovima, da je tema u transferima velikih klubova. To samo znači da je njegova karijera dobro vođena. Uvek je među najtraženijim imenima, to je poenta. Ali to ne znači da će prelaziti iz jednog kluba u drugi – zaključio je njegov otac i menadžer.

Brazilac je u PSŽ stigao iz Barselone u leto 2017. godine za rekordna 222 miliona evra, ali su mediji pisali i o njegovom povratku u španski fudbal.

Spekulislalo se da je za brazilsku zvezdu zainteresovan Real Madrid, a povezivan je i sa povratkom u katalonski klub.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter