Izvor:
28.09.2016 u 14:15
0

POČELO SA OTKAZIVANJIMA: Četiri fudbalera rekla NE Muslinu!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće u četvrtak prijateljsku utakmicu protiv Katara, ali Slavoljub Muslin neće moći da računa na četiri fudbalera iz Vojvodine. Novosadski superligaš rekao je ne selektoru za kontrolnu utakmicu protiv domaćina Mondijala 2022. godine.

Muslin je pozvao isključivo superligaške igrače, a u Dohi neće moći da računa na Filipa Malbašića, Bogdana Planića, Aleksandra Paločevića i Novicu Maksimovića, jedino je Vladimir Kovačević dobio zeleno svetlo. “Lale” igraju prvenstveni meč u nedelju protiv Metalca na “Karađorđu” i procena je da ne žele da opterećuju svoje igrače.

Selektor Muslin nije bio oduševljen vestima iz Novog Sada, ali se pomirio sa novonastalom situacijom.

Ne zameram Vojvodini, to je odluka kluba. Imaju pravo na tako nešto, ja neću posebno da se udubljujem u tu priču i da komentarišem. Tražim druge igrače i zdravo – rekao je Muslin.

Čast je nositi dres sa nacionalnim grbom, poziv se ne odbija…

Šta da vam kažem, a da li će ti momci ponovo dobiti neku novu šansu? Ne znam, to sada ne mogu da kažem. Nije njihova krivica, videćemo ko je kriv, ako je neko uopšte kriv – jasan je Muslin.

Izvor: Alo
Foto: Twitter/lavenir_sport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter