Izvor:
28.09.2016 u 17:02
0

TO SE ZOVE LJUBAV PREMA KLUBU: Nije ni na klupi Zvezde, a on na stadion dovodi navijače

Biti jedinica Crvene zvezde je izuzetno teško, a to je na svojim leđima osetio i Damir Kahriman. Povremeni reprezentativac Srbije ne samo da nije u prvom planu trenera Miodraga Božovića već mu je izmakla i klupa crveno-belih. Zvezda je u desetom kolu Superlige pobedila Vojvodinu (4:1), a treću utakmicu zaredom Kahriman nije bio ni na klupi. Međutim, ovom Užičaninu ne pada na pamet da napusti voljeni klub.

Božović je trener i on donosi odluku o tome ko će na Zvezdin gol, ja se tu ništa ne pitam. Ne znam zbog čega me nema ni na klupi, a o tome nisam razgovarao sa šefom stručnog štaba. Na meni je da treniram, da radim i da se borim kako bih se našao među stativama. Profesionalac sam i tako se ponašam. Produžio sam ugovor na početku sezone i ne pada mi na pamet da napustim klub koji volim – rekao je Kahriman.

On ističe da je srećan u Zvezdi i pored toga što ga nema u Božovićevim planovima.

Nemam neki poseban komentar o svom trenutnom statusu u klubu, ali to što nisam ni na klupi ne predstavlja najgoru situaciju u mojoj karijeri. Nije tragedija što nisam na golu i ne želim da se bavim razlozima za takvu odluku trenera. Srećan sam i zadovoljan u Zvezdi. Svestan sam u kakvom klubu igram, ali sam takođe svestan toga šta sam sve postigao u crveno-belom dresu. Srce mi je puno i veoma me raduje činjenica što pripadam Zvezdinoj porodici – poručio je Kahriman.

Pratio je Damir utakmicu protiv Novosađana sa sinovima i pohvalio se da je crveno-bela armija navijača brojnija za dva člana.

Gledao sam utakmicu protiv Vojvodine sa sinovima Aleksandrom i Stefanom, pa vam mogu reći da su „delije” jače za još dva člana. Trudim se uvek da promovišem voljeni klub, a ljubav koju osećam prema Zvezdi prenosim i na svoju decu. Ovaj klub je poznat širom planete i znamo koliko je veliki, zbog toga mi izuzetnu čast i zadovoljstvo pruža branjenje za ovu ekipu – zaključio je Kahriman.

Izvor: Alo
Foto: Facebook/crvenazvezdafk

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter