Izvor:
28.03.2019 u 12:56
0

IGRAĆEMO NAPADAČKI, ALI NE DONOSIM ČAROBNI ŠTAPIĆ: Savo Milošević predstavljen navijačima i medijima!

Novi trener fudbalera Partizana Savo Milošević zvanično je danas potpisao ugovor do kraja sledeće sezone i na promociji u Humskoj otkrio da je na nagovor čuvenog Ser Aleksa Fergusona odlučio da započne trenersku karijeru.

– Moram da se zavhvalim ljudima u klubu na ukazanom poverenju. Uvek sam bio uz Partizan. Jedna stvar je priča o poslu, ali ja sam sudbinski vezan za Partizan. Ccast i privelegija, ali i obaveza. Znam gde sam dosao i šta me čeka. Znam da ce biti teško, ali imam zelju i volju da Partizan vratim tako gde mu je mesto. Osećam se fenomenalno, ali znam sa čime ćemo se suočiti – rekao je Milošević na izuzetno posećenoj konferenciji za medije.

On je dodao da mu iz kluba nisu nametnuli pritisak rezultata.

"Nikad nisam imao alibi, pa to nije ni sada. Pokušavamo da realno sagledamo stvari da izađemo iz krize. Ja nemam carobni statpić", rekao je Milošević.

Milošević je otkrio kako je odlučio da započne trenersku karijeru.

"Istina je da nisam hteo da budem trener, ali ta priča se promenila pre četiri godine kad sam počeo da radim u jednoj UEFA komisiji. Svi ljudi iz te grupe, čak i Aleks Ferguson, rekli su mi da bi trebalo da se bavim trenerskim poslom. sačekao sam jer sam hteo dobro da se pripremim".

Jedno od pitanja novinara bilo je kako je doslo do pomirenja s sadašnjom upravom, sa kojom je imao svađu na sednici Skupštine.

"Ako se ne slazem sa nekim ljudima ne znaci da ih mrzim i da oni mene mrze", rekao je Milošević.

Osvrnuo se i na način na koji tim da igra.

"Nema ofanzivnih i defanzivnih trenera. Moja pozicija u timu dok sam bio igrač nema veze sa fudbalskom filozofijom. Došao sam u klub koji je tradicionalno igra napadacki. Probaćemo da igramo tako, da iznendadimo protivnike. Najbolji treneri su oni koji iz svakog igrača izvuku maksimum. To je ono što ću ja da pokušam da uradim", rekao je on.

Milošević je napravio i kratak skener trenutnog tima.

"Mogu da pričam spolja, ali to je samo deo slike. Ova ekipa je igrala toplo-hladno. U derbijima je izgledala odlično. U dosta situacija se nisu snasli. Te oscilacije mi dosta govore. Ekipa je psiholosko u probelemu i na tome treba da insistiramo. Jedina stvar koja mi je problematicna je naredni period od sedam dana jer nas čekaju tri utakmice", poručio je MIlošević.

Predsednik Partizana Milorad Vučelić rekao je zadovoljstvo što je Milošević pristao da vodi ekipu.

"Posle jučerašnje sednice i dogovora sa Savom Miloševićem, došli smo do zaključka i uverenja da fudbalski klub ide u prave ruke. Izrazio bih zadovoljljstvo što je bez ikakvih uslova pristao da vodi Partizan. Mi smo zbog toga srećni. Zadovoljstvo mi je da mu pozelim uspeh", rekao je Vučelić.

Milošević će debi na klupi Partizana imati u nedelju, kada će u 29. kolu Superlige, ekipa gostovati Napretku iz Kruševca.

NAJVA!

"Članovi UO FK Partizan pružili su jednoglasnu podršku novoimenovanom šefu stručnog štaba i njegovim saradnicima, izrazivši duboko verovanje u napredak i dobre rezultate u domaćem prvenstvu i Kupu Srbije", stoji u saopštenju kluba iz Humske.

"FK Partizan se zahvaljuje g. Žarku Lazetiću na profesionalnom odnosu i vođenju utakmica u prethodnom periodu na mestu v.d. trenera prvog tima", dodaje se u saopštenju.

Kurir
Foto: Kurir/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter