Izvor:
28.09.2016 u 23:13
0

NOVI SKANDAL NAŠEG FUDBALA: Miodrag Ješić dobio batine od bivšeg igrača!

Uoči duela Pari Sen Žermena i Ludogoreca u Ligi šampiona, francuski mediji su iz nekoliko uglova skenirali klub iz Razgrada i celokupnu situaciju u bugarskom fudbala. Zbog toga je razgovor sa povodom bio i intervju sa Fabijenom Budarenom, francuskim vezistom koji je jedan deo karijere proveo u Bugarskoj.

Budaren je sezonu 2007/2008 proveo u bugarskom Litkesu iz Loveča, za koji ga vežu lepe uspomene.

"Fudbal u Bugarskoj nije loš, ali postoje samo tri ili četiri tima koji se bore za titulu. Ti klubovi igraju u Evropi, imaju dobru infrastrukturu, dok ostatak klubova još živi u komunističkom dobu, nemaju čak ni toalete u svlačionicama…"

Francuz je izneo i jedan detalj koji je svakako zanimljiv nama u Srbiji.

"Ostao sam u Liteksu osam meseci i bilo mi je lepo. Ali onda je usledila smena trenera i došao je srpski trener Miodrag Ješić. Tražio mi je da mu platim da bih igrao. Pitao me je jednom, dvaput, triput i onda sam pukao na treningu. Pretrčao sam teren, došao do njega i udario ga. Posle toga sam bio suspendovan dva meseca i potom sam otišao na pozajmicu u Rumuniju", rekao je Budaren čija avantura u Bugarskoj je završena posle osam meseci.

Ješić je u nastavku sezone osvojio nacionalni kup sa Litkesom posle čega je otišao u rumunski Otopeni.

Novosti
Foto: MN Pres

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter