Izvor:
04.04.2019 u 08:38
0

FUDBALSKI KLUB MANČESTER JUNAJTED: Šest igrača napušta Old Traford?

Fudbalski klub Mančester junajted mogao bi tokom letnjeg prelaznog roka da dozvoli šestorici igrača da napuste Old Traford.

Kako je preneo Skaj, to bi mogao da bude najveći odlazak grupe igrača još od leta 2015. godine, kada je Luj van Gal pustio petoricu fudbalera, uključujući Anhela Di Mariju, Robina van Persija i Havijera Ernandesa.

Kako se navodi, Ander Erera je dogovorio uslove prelaska u Pari Sen Žermen, dok je Huan Mata u pregovorima oko prelaska u Barselonu. Aleksis Sančes se nije dobro snašao u klubu, otkako je u januaru prošle godine iz Arsenala došao na Old Traford.

Sančes je postigao samo pet golova u 41 utakmici, a odluku o njegovoj budućnosti u Junajtedu doneće trener Ole Gunar Solšer, iako bi velika plata čileanskog fudbalera mogla da bude prepreka drugim klubovima prilikom kupovine.

Očekuje se da će klub napustiti i Antonio Valensija, nakon što uprava nije želela da produži ugovor sa njim, dok je Markosu Rohu dozvoljeno da trenira sa Estudijantesom. Roho je poslednji put igrao za Junajted u decembru i porazu od Valensije (1:2) u Ligi šampiona, a ove sezone odigrao je samo tri utakmice.

Mateo Darmijan, za koga se spekuliše da će se u januaru vratiti u italijansku Seriju A, nije igrao za Junajted od 19. januara i pobedi protiv Brajtona (2:1) i očekuje se da će otići sa Old Traforda.

Uprava Junajteda pregovara sa golmanom Davidom de Heom o novom višegodišnjem ugovoru. Ugovor 28-godišnjeg Španca ističe na kraju sledeće sezone, a za njega su zainteresovani Real Madrid i Pari Sen Žermen.

Izvor Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter