Izvor:
30.09.2016 u 01:25
0

NOVA BRUKA SRPSKIH FUDBALERA: I Katar počeo da nam deli lekcije

Fudbalska repreztentacija Srbije dobila je novi šamar. U prijateljskom meču odigranom u Dohi Katar je pobedio 3:0 (3:0). Iako su dres „orlova“ obukli igrači iz Superlige, to nimalo ne ublažava sramotu koju su priredili.

Možemo slobodno da tražimo da se iz imena našeg najjačeg takmičenja izbaci reč „Super“, jer u srpskom fudbalu ništa nije super. Nedavno je selektor Slavoljub Muslin rekao da u Partizanu i Crvenoj zvezdi nema igrača kadrih za reprezentaciju, i bio je u pravu. Ipak, odlučio je da superligašima pruži šansu, a igrači Vojvodine su odbili da obuku dres. Ako ništa drugo, barem je Muslin načisto sa tim kmoga više ne treba zvati u nacionalni tim.

Utakmica na stadionu „Al Sad“ u Dohi je bila zatvorenog tipa, pa nije bilo publike. Sve je rešeno u prvom poluvremenu kada je Sebastijan Sorija bio trostruki strelac. On je golove postigao u 24, 30. i 43. minutu. U drugom poluvremenu je u igru ušlo šest novih igrača, pa je Srbija zaigrala mnogo agresivnije. Reađale su se šanse, ali je nreža domaćina ostala netaknuta.

Katar: Al Šeib, Hasan, Mohamed, Tabata, Haldus, Miguel, Huhi, Mairton Junior, Jaser, Sorija, Elsajed.

Srbija: Kljajić, Petković, Milenković, Miletić, Mladenović, Poletanović, Ožegović, Ristić, Jovanović, Maraš, Stanković. Igrali su još: Ćirković, Kovačević, Gobeljić, Stanojević, Plavšić, Urošević.

Happytv.rs
Foto: Twitter/FSSrbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter