Izvor:
11.04.2019 u 14:44
0

STOJKOVIĆ PRED RADNIČKI: Pokazali smo da znamo da se nosimo sa pritiskom (VIDEO)

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković izjavio je danas da njegova ekipa pokazala da može da se nosi s pritiskom jer je ne čeka lak posao protiv Radničkog.

– Treniramo i pripremamo se za ovu utakmicu naporno, kao što smo to radili i za svaku drugu do sada. Mnogo puta smo tokom sezone pokazali da znamo da se nosimo sa pritiskom i sa gustim rasporedom. Naravno, sada svi pričaju o utakmici sa Radničkim, dodeljuju joj epitet odlučujuće, glavana je tema svuda, ali mi ne obraćamo mnogo pažnje na to. Fokusirani smo na rad, koncentrišemo se kako bismo bili što spremniji za meč, jer znamo da nas ne čeka lak posao – rekao je Stojković za sajt kluba.

Zvezda će u subotu igrati protiv Radničkog u prvom kolu plej-ofa Super lige Srbije.

– Radnički je sa razlogom drugoplasiran, ima dobar tim i beleži odlične rezultate tokom cele sezone. Zato verujem da nas čeka prava borba na terenu i da će svi ljubitelji fudbala uživati u lepoj predstavi – kazao je Stojković.

Četvrti put od kada se Super liga Srbije igra po ovom sistemu takmičenja, Crvena zvezda zauzima prvo mesto na startu plej-ofa.

– To pokazuje kontinuitet odličnog rada u našem klubu. I ova ekipa ima sjajne rezultate iza sebe i sada treba tako da nastavimo. Imamo prednost u odnosu na Radnički, ali je ipak vrlo važno kako ćemo startovati protiv glavnog konkurenta za titulu. Mnogo puta smo isticali tokom sezone da se borimo za duplu krunu. Sada smo ušli u ciljnu ravninu, ovde nema prostora za greške, tako da dajemo sve od sebe da se pokažemo u što boljem svetlu na svakoj utakmici do kraja sezone – naveo je desni bek Zvezde.

Kurir

Foto: Facebook/Filip Stojkovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter