Izvor:
12.04.2019 u 08:18
0

TRANFERU NAJBLIŽI KRALJEVSKI KLUB: Jovića gledali Barselona, Mančester Siti, Bajern i Real Madrid!

Skauti Real Madrida, Barselone, Mančester Sitija i Bajerna uživo u Lisabonu pratili su igru srpskog fudbalera Luke Jovića, koji je dao gol u porazu Ajntrahta iz Franfurta od Benfike 4:2 u četvrtfinalu Lige Evrope.

Oni su videli egzekuciju reprezentativca Srbije u 40. minutu protiv bivšeg kluba, na asistenciju Anta Rebića, što mu je bio 24 gol ove sezone.

Španski mediji prenose da je transferu najbliži Real Madrid za čak 70 miliona evra i da se samo čeka da se sa poslom složi trener Zinedin Zidan.

Međutim, posao želi da pokvari Mančester Siti i glavni direktor Čiki Begiristajn koji je lično gledao Jovića u Lisabonu.

Jović je u Ajntrahtu na pozajmici upravo iz Benfike, s tim da će Nemci iskoristiti opciju i za samo šest miliona evra otkupiti ugovor, a onda i napraviti veliki transfer.

Izvor: Tanjug
Foto: Luka Jović/Vikipedija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter