Izvor:
18.04.2019 u 07:56
0

PLASMAN U POLUFINALE LIGE ŠAMPIONA: Fudbaleri Totenhema i Liverpula plasirali su se u polufinale!

Fudbaleri Totenhema i Liverpula plasirali su se u polufinale Lige šampiona, pošto su sinoć u revanš mečevima četvrtfinala eliminisali Mančester Siti i Porto.

Totenhem je na "Etihadu" u spektakularnom meču poražen sa 4:3, ali je prošao dalje zbog pobede na domaćem terenu od 1:0, i to u dramatičnoj završnici u kojoj je poništen pogodak Rahima Sterlinga za prolaz Sitija, nakon ofsajda na asistenciju VAR-a.

Dva gola za Siti postigao je Sterling, pogađali su i Bernardo Silva i Serhio Aguero, dok su strelci za Totenhem bili dva puta Hung-Min Son i Fernando Ljorente.

Totenhem će u polufinalu igrati protiv Ajaksa, dok će na megdan Barseloni ekipa Liverpula, posle još jedne pobede protiv Porta, ovaj put u gostima od 4:1.

Strelci za ekipu Jirgena Klopa bili su Sadio Mane, Mohamed Salah, Roberto Firmino i Virdžil van Dajk, dok je utešni gol za domaćina postigao Eder Militao.

Izvor: Tanjug
Foto: instagram/liverpoolfc

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter