Izvor:
01.10.2016 u 22:20
0

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA: Srpski fudbaler preminuo posle sudara sa golmanom

Mladi igrač OFK Proleter iz Banatskog Karlovca Stevan Ilić (27) preminuo je u noći između petka i subote nakon nedelju dana borbe lekara za njegov život u beogradskom Urgentnom centru. On je doživeo povredu na utakmici Vojvođanske lige Istok u subotu 24. septembra u Pančevu nakon jednog naizgled bezazlenog sudara sa svojim golmanom.

Ilić je odmah prevežen u Urgentni centar gde je pao u komu i tamo je preminuo pored sveg truda lekara da mu spasu život. Stevica, kako su ga od milošte zvali, fudbalsku karijeru je počeo u svom Proleteru u Banatskom Karlovcu. Kao omladinac je igrao za Budućnost iz Alibunara, kada su ostvarili plasman i igrali u Omladinskoj ligi Vojvodine. Osim Proletera i Budućnosti kratko vreme je igrao i za Homoljac iz Žagubice.

Osnovnu školu je završio u Banatskom Karlovcu, a srednju PTT školu u Beogradu. Nedavno se zaposlio kao radnik "Pošte Srbije".

Sahrana će se obaviti na mesnom groblju u Banatskom Karlovcu u nedelju u 14 časova.

Izvor: Blic
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter