Izvor:
02.10.2016 u 03:31
0

OPET IZOSTAVLJEN: Konte pojasnio zašto Bane Ivanović nije ulazio u igru

Čelsi je u sedmom kolu Premijer lige kao gost savladao Hal 2:0, a u igru nisu ulazili nekada standardni Branislav Ivanović i Sesk Fabregas. Trener Antonio Konte je pojasnio zašto je na klupi ostavio kapitena naše reprezentacije i španskog fudbalera.

Kada imate veliki i kvalitetan tim kao što je Čelsi, imate priliku da birate igrače za svaku priliku i utakmicu. Ja hoću da biram i moj cilj je da biram da pobedim, takav sam izbor napravio – rekao je Konte.

U prvenstvima sada sledi dvonedeljna reprezentativna pauza.

Sada moram da čekam na igrače i da spremimo utakmicu protiv Lestera. To je jako važno, želim da moji igrači dobro igraju za svoje reprezentacije i da se, više od svega, vrate bez povreda. Onda nastavljamo da radimo. Ponavljam, moramo da se popravimo i to samo kroz rad – rekao je Konte.

Beta
Foto: Twitter/ChelseaFC Report

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter