Izvor:
25.04.2019 u 09:31
0

KONAČNA ODLUKA U RUKAMA FIFA: Kutinjo prelazi u Čelsi ako FIFA skine zabranu transfera!

Brazilski vezista Filipe Kutinjo preći će iz Barselone u Čelsi u narednom prelaznom roku ukoliko Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) skine zabranu transfera londonskom klubu.

Kutinjo je projektovan kao zamena za Edena Azara, čiji je transfer u Real Madrid izvestan, ali je konačna odluka u rukama FIFA, pošto je i Barselona spremna na dogovor sa Čelsijem.

FIFA je zbog kršenja propisa za igrače mlađe od 18 godina kaznila "plavce" zabranom transfera u sezoni 2019/2020, na šta je Čelsi uložio žalbu.

Kutinjo je u januaru prošle godine stigao na Nou Kamp iz Liverpula za 150 miliona, ali se nije najbolje snašao i često je bio na klupi za rezerve.

Zato je brazilski plejmejker nezadovoljan i mogao bi da promeni sredinu ovog leta, a pored Čelsija interesuju se Pari Sen Žermen i Mančester Junajted.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter