Izvor:
26.04.2019 u 10:04
0

MARIN NAKON TRIJUMFA NAD PARTIZANOM: Više nema dileme ko je najbolja ekipa u Srbiji!

Najbolji fudbaler Crvene zvezde Marko Marin trijumf nad Partizanom u 160. večitom derbiju okarakterisao je kao draži čak i od onog protiv Liverpula u Ligi šampiona.

Crvena zvezda je pobedom 2:1 stigla nadomak odbrane titule jer ima šest bodova više od Radničkog iz Niša, četiri kola pre kraja.

Mnogo važna pobeda. Ušli smo u igru agresivno pošto smo znali šta nas očekuje, od prvog minuta videlo se da hoćemo da pobedimo i da rešimo titulu. Više nema dileme ko je najbolja ekipa u Srbiji – rekao je Marin novinarima posle susreta na stadionu "Rajko Mitić".

Trijumf dobija dodatno na značaju kada se zna da je Zvezda na korak do šampionskog trofeja, naglašava Marin.

Posebna pobeda, videlo se po reakciji navijača da nije obična, nego baš za titulu. Imamo šest bodova prednosti na četiri utakmice do kraja i to je još lepši osećaj – rekao je on.

Bivši nemački reprezentativac objasnio je da mu je ova pobeda draža od senzacije protiv Liverpula u Ligi šampiona.

Teško pitanje… Derbi mora da se dobije jednom u životu i to je meni draže, ali i nad Liverpulom je bila dobra pobeda – zaključio je Marin.

Izvor: Tanjug
Foto: Marko Marin/Vikipedija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter