Izvor:
03.10.2016 u 18:22
0

TENZIJE U ZVEZDI: Božović i Terzić ne razgovaraju

Iako je sve izgledalo 'bajno i sjajno' kada se radi o dva verovatno najuticajnija čoveka u Crvenoj zvezdi u ovom momentu, situacija je daleko od idealne. Njihov odnos je bio korektan, ali od 152. ‘večitog’ derbija sve je potpuno drugačije navode pojedini mediji.

Partizan je porazio Crvenu zvezdu sa 1:0 golom Leonarda i time je uneo veliki razdor između prvog trenera i generalnog direktora, prenosi ‘Informer’!

Usledile su žestoke prozivke sa obe strane i jedan drugog optužuju za različite stvari kojima nisu doprinele razvoju tima i rezultatima. Naprotiv.

Navodno je Terzić ‘na sav glas’ pričao da zbog Božovića ekipa ne funkcioniše kako treba i da ih nije na pravi način spremio za evropske utakmice, ali i derbi sa Partizanom.

Terzić mu je još zamerio jer je pred derbi prvo ekipu poslao na Zlatibor, a zatim joj se Božović priključio sa nekoliko dana zakašnjenja.

Takođe, navodno su bili dogovoreni transferi Uroša Đurđevića i Aleksandra Čavrića u Zvezdu, ali je isključivo Božović to stopirao, jer mu nisu trebali takvi igrači.Božović, sa druge strane, smatra da je to što je Terzić uticao na izbor igrača bilo loše za ekipu i da je generalni direktor takođe kriv za određene loše partije i rezultate.

Isto tako je problem ispao oko Stefana Miloševića, igrača za kog je Božović bio da dođe, ali ne za iznos od 300.000 evra za koliko ga je Terzić doveo. Navodno, Božović smatra da bivši igrač Spartaka ne može odmah da donese kvalitet, zbog toga verovatno i ne igra previše.

Dakle, razdor postoji. Do sada je sve bilo prikriveno zbog navijača, ali je po ovome jasno da jedan drugom ‘ulaze’ u poslove. Koliko će to potrajati, niko ne zna…

HotSport

Foto: Twitter/MozzartSport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter