Izvor:
06.05.2016 u 23:57
0

KAD LESTER SLAVI TITULU: Na poslednjem meču svim navijačima pica i pivo

lester

Poslednja utakmica Lestera kod kuće u sezoni, sutra protiv Evertona, biće kao nijedna do sada u istoriji: navijači će dobiti besplatno pivo i picu, a na poluvremenu će pevati Andrea Bočeli i igrači će na poluvremenu obeležiti najveći uspeh u istoriji ovog engleskog fudbalskog kluba.

Kapije za utakmicu biće otvorene tri i po sata pre početka meča, da bi navijači mogli da uživaju u atmosferi i kupe dresove za sledeću sezonu.

Novi dres je predstavljen u četvrtak, a klub je počeo da dobija zahteve od devet ujutru, da bi do 13 časova prestao, jer je morao da obradi podnete zahteve. "Lisice" će sutra igrati u novoj opremi.

Navijači će dva i po sata pre početka utakmice moći da uzmu svoje besplatno pivo oko stadiona, a svaki vlasnik ulaznice dobiće vaučer picerije na osnovu koga će dobiti besplatnu picu u bilo kom restoranu tog lanca u gradu.

Bočeli će 15 minuta pre početka otpevati dve numere: svoj najveći hit, ali sa rečima koje su prerađene u "Vreme je da se ponovo pobeđuje" (Tajm to vin agen – Time to Win Again). Prema navodima Dejli mejla, pregovori kluba i pevača bili su tajni i trajali su oko šest nedelja.

Lester je zakazao pobedničku paradu za 16. maj, kada će gradom proći otvoren autobus sa igračima i peharom.

Izvor: Beta
Foto: Youtube Printscreen/Macaroni Gaming

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter