Izvor:
05.10.2016 u 21:13
0

UBEDILI GA: Zašto je slavni Argentinac ostao u reprezentaciji

Argentinski fudbaler Anhel Di Marija izjavio je da je bio blizu da se oprosti od reprezentativnog dresa zbog poraza od Čilea posle penala u finalu Kopa Amerike, ali da će to sigurno uraditi ukoliko se ponovi isti ishod u utakmici za trofej.

Di Marija je tada, posle trećeg uzastopnog poraza u finalima na velikim takmičenjima, želeo da krene putem Lionela Mesija, ali se napadač Barselone kasnije predomislio i stavio na raspolaganje novom selektoru Edgardu Bauzi.

– Kada je Mesi rekao da se povlači i ja sam o tome razmišljao. Možes da izgubiš u finalu, ali kada ti se to dogodi tri puta u nizu, onda je dosta drugačije. Razmišljao sam da ne igram za Argentinu, ali su me u tome sprečili žena i otac. Ipak, ukoliko izgubimo još jedno finale, to će biti kraj – rekao je Di Marija za "Tyc Sports".

Krilni napadač Pari Sen Žermena za "gaučose" je odigrao ukupno 77 utakmica i postigao 17 golova.

Tanjug

Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter