Izvor:
05.10.2016 u 21:01
0

VREDI MILIONE: Srpski Ikardi u Zvezdi

Ugledni britanski dnevnik Gardijan je objavio svoju tradicionalnu listu najtalentovanijih fudbalera koji imaju manje od 18 godina u svetkom fudbalu. Svake godine ovaj list napravi svoj izbor najperspektivnijih maloletnih fudbalera na planeti, a treću godinu zaredom i Srbija ima svog predstavnika na ovom spisku fudbalskih bisera.

Napadač crveno-belih rođen 1999. godine Dejan Joveljić našao se u probranom društvu na spisku od 60 bisera svetskog fudbala.

Talantovani špic Zvezdinih omladinaca i kadetske reprezentacije Srbije važi za veliki potencijal, a 17 godina je napunio minulog avgusta. U ovom trenutku je prvi dragulj Zvezdine omladinske škole i najveći zalog za budućnost, a Gardijan ga je opisao sledećim rečima:
– Porede ga sa Maurom Ikardijem. Ovaj momak je veoma pokretljiv napadač sa ubitačnom završnicom. Otkako je došao u omladinski pogon Crvene zvezde iz Sloge iz Bijeljine, mladi napadač privlači pažnju. Zanimljivo je da dolazi iz istog grada iz kojeg je i Luka Jović koji je na Gardijanovoj listi bio pre dve godine, a sada je član Benfike. Joveljić može uspešno da igra i na poziciji krila, a reprezentaciji Srbije do 17 godina je postigao devet golova na 14 utakmica. Joveljićev debi u prvom timu Crvene zvezde je samo pitanje vremena.

Mladi napadač Crvene zvezde skrenuo je pažnju na sebe pre dve sezone kada je na turniru prijateljstva u Bijeljini bio najbolji igrač beogradskog kluba. Postigao je pobedonosni gol u finalu protiv Dinama iz Zagreba i priključen je prvom timu.

Mocartsport

Foto: Twitter/crvenazvezdafk

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter