Izvor:
16.05.2019 u 07:56
0

TOŠIĆ: Nećemo sezonu da bacimo u vodu, želimo Kup!

Fudbaler Partizana Zoran Tošić, koji je golom za remi u Nišu protiv Radničkog (1:1) odveo njegov tim u finale Kupa Srbije, kaže da se raduje što će se za trofej boriti sa najvećim rivalom Crvenom zvezdom.

Partizan je prošao dalje zahvaljujući pobedi iz Beograda 1:0, dok je Zvezda u Lučanima remizirala 0:0 i eliminisala Mladost sa ukupnih 4:1.

Mislim da su svi srećni što je finale novi derbi i da je to još jedan izazov i za nas i navijače. Sezona je bila duga i naporna da bismo je lako bacili u vodu. Imamo priliku da osvojimo trofej i učinićemo sve da to uradimo – rekao je Tošić za klupski sajt.

Bivši reprezentativac Srbije u 80. iskoristio je asistenciju Rikarda Gomeša, samo pet minuta od vođstva Radničkog preko Saše Stojanovića.

– Osetio sam da bi trebalo da ispratim akciju, a onda smo imali sreće da lopta dođe na pravo mesto i meni iz te pozicije nije bilo teško da postignem golf – poručio je Tošić i čestitao mladom Lazaru Pavloviću na odličnom debiju.

Tošić ističe da je Partizan na osnovu prikazanog na terenu zaslužio da igra finale.

Ulog je bio veliki, pritisak ogroman, kao i naša želja. Svaka greška, najmanji pokret, pad koncentracije na pola sekunde se skupo plaća u ovakvim utakmicama. Imali smo plan od samog početka i nismo birali fudbalski način kako da dođemo do njega. Uspeli smo i očekuje nas još jedan stepenik da bismo uzeli trofej – zaključio je on.

Finale Kupa Srbije igra se 23. maja

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter