Izvor:
25.05.2019 u 18:36
0

PRED REVANŠ MEČ BARAŽA ZA POPUNU SUPERLIGE: TRENER DINAMA DRAGAN ANTIĆ: Sudija je naš! (VIDEO)

Fudbaleri Dinama iz Vranja imaju veoma težak zadatak u revanšu baraža za popunu Superlige pošto su u prvom meču ubedljivo izgubili od Inđije (3:0).

Dan pred revanš, koji se 26. maja igra u Surdulici internetom kruži snimak na kom se čuje glas trenera Vranjanaca Dragana Antića, koji dok neko dete trčkara terenom kaže:

– Sudija je naš. Ne smem ni jed'n sekund da uđem da pričam sa sudijom. Jer će ide u prilog na ovi'a – rekao je Antić na snimku koji se nalazi u priči na Instagram nalogu trenera Dinama.

Podsetimo, Inđija je u prvom meču povela već u četvrtom minutu golom Rogača iz penala, a na "belu tačku" je sudija Aleksandar Vasić pokazao posle prekršaja Pavišića. Vođstvo je duplirao Dimitrov u 32. minutu na asistenciju Andrejića.

Jedanaest minuta kasnije je bilo čak 3:0, a strelac je bio Dimitrijević. Ispostavilo se da je već tada postavljen konačan rezultat prvog meča, iako je domaćin imao priliku i ubedljivije da slavi.

Od 52. minutu Dinamo je igrao sa igračem manje jer je direktan crveni karton dobio Macoukas.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter