Izvor:
08.10.2016 u 18:05
0

SKROMNI ORLOVI: U meč ulazimo kao autsajderi

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin prepustio je Austriji ulogu favorita u utakmici dva tima u Beogradu, pre svega zbog boljeg rejtinga na FIFA listi.

– Austrija je najkvalitetniji protivnik u kvalifikacijama do sada. Imaju nekoliko individulaca koji mogu da razliku. Kada se vidi FIFA rang lista Austrija je favorit. Prepuštamo im tu ulogu na papiru. Međutim, meni je važno naprave šta će biti na terenu – rekao je Muslin na konferenciji za medije u Staroj Pazovi.

On je dodao da su svi igrači zdravi i orni za duel sa učesnikom četvrtfinala na nedavnom Evropskom prvenstvu u Francuskoj.
– Imam puno poverenje u ove momke. Otkad smo počeli da radimo igramo sve bolje i možemo da se nadamo dobrom rezultatu. Očekujem da potvrdimo rezultat i dobru igru iz Moldavije. Spremni smo – rekao je Muslin i pozvao navijače da ispune stadion i pruže podršku nacionalnom timu.

Kapiten Branislav Ivanović rekao je da je duel sa Austrijancima od ogromnog značaja za dalji tok kvalifikacija.

– Pobeda bi za nas bila veliki korak i može da bude prelomni trenutak. Austrija je ozbiljan protivnik, za svaki respekt i zna da igra na rezultat. Ne smemo da srljamo, čeka nas težak meč – poručio je Ivanović i posebno apostrofirao napadača Stouka Marka Arnautovića, Austrijanca sa srpskim poreklom.

– Imam veliko poštovanje prema njemu, mnogo je napredovao i sazreo kao igrač poslednjih godina. Biće najveća pretnja našem golu. Ako ne primimo gol možemo da se nadamo pobedi. Ključ će svakako biti u odbrani – zaključio je Ivanović.

Utakmica između Srbije i Austrije igra se sutra na stadionu Rajko Mitić od 20.45 sati.

Tanjug
Foto: Facebook/Fudbalski savez Srbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter