Izvor:
04.06.2019 u 07:15
0

POL POGBA OPET U JUVENTUSU: Junajted neće pustiti prvu zvezdu bez najmanje 100 miliona evra!

Francuski vezni fudbaler Pol Pogba mogao bi da se vrati u Juventus iz Mančester Junajteda, prenosi Skaj Sport.

Šampion Italije obnovio je interesovanje za Pogbu i sportski direktor Fabio Paratići već je obavio razgovore sa poznatim agentom Minom Rajolom oko transfera.

Sigurno je da Junajted neće pustiti prvu zvezdu bez najmanje 100 miliona evra, koliko je upravo Juventus platio za Pogbin transfer 2016. godine, ali u Torinu razmatraju i da u posao ubace nekog igrača, Paula Dibalu ili Daglasa Kostu.

Iako je karijeru počeo na Old Traford, Pogba se u Juventusu dokazao kao jedan od najboljih vezista sveta i kasnije obezbedio povratku kartu u Mančester u tada rekordnom iznosu.

Trenutno nije u najboljim odnosima sa čelnicima kluba zbog loše sezone "crvenih đavola" i često se pominjao njegov odlazak, najviše u Real Madrid.

Izvor:Tanjug
Foro: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter