Izvor:
05.06.2019 u 16:14
0

ZVANIČNO JE: Bufon NAPUŠTA PSŽ!

Đanluiđi Bufon odlazi iz Pariza posle samo godinu dana. To je zvanično objavio i gigant sa stadiona Park Prinčeva, odakle poručuju da je nakon dugog razmišljanja dve strane odlučeno da se ne produžava ugovor sa iskusnim italijanskim čuvarom mreže.

PSŽ je počastvovan što je bio u prilici da sarađuje sa jednim od najboljih golmana u fudbalskoj istoriji, a zahvalan svima u glavnom gradu Francuske je i sam Bufon.

Hvala svima što sam imao proliku da živim u Parizu. Hvala na zajedničkim emocijama. Došao sam ovde ispunjen entuzijazmom i sjajno dočekan od strane navijača. Danas završavam svoju avanturu izvan Italije. Hvala predsedniku, saigračima i navijačima – poručio je Bufon.

Italijan je ove sezone branio na 25 mečeva u svim takmičenjima. Iako ima 41 godinu, još uvek nije objavio zvaničan kraj karijere. Pominjalo se da bi mogao da postane direktor u Juventusu, ali ni tu nije bilo nikakve zvanične potvrde.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter