Izvor:
07.06.2019 u 05:12
0

FUDBALERI SRBIJE U UKRAJINI: Da li je trenutak za Jovića?

Fudbalska reprezentacija Srbije gostuje večeras u Ukrajini sa željom da protiv direktnog rivala u borbi za EURO 2020. osvoji bar bod i napravi veliki korak prema plasmanu koji se čeka dve decenije.

– Očekujem tešku utakmicu, kvalitetnu, mislim da će odlučiti taktičke stvari. Dobro smo radili ovih pet-šest dana, očekujem dobru našu igru i nadam se povoljnom rezultatu, a to bi bilo da ne izgubimo – izjavio je Krstajić na konferenciji za medije u Lavovu.

Na pitanje da li zna tim i da li ima dilemu Luka Jović ili Aleksandar Mitrović u špicu, Krstajić je uz osmeh rekao:

– Ili Prijović? Ne mogu sva trojica da igraju, ali videćemo. Znam tim, otkriću vam da će sigurno početi Mijat Gaćinovi – dodaje.

Selektor Ukrajinaca, čuveni Andrej Ševčenko, izjavio je da veoma poštuje Srbiju.

– Odličan tim, možda su neki igrači malo stariji, ali svaki može da odigra na visokom nivou. Mi želimo da pokažemo dobru igru i pozitivan rezultat – rekao je slavni napadač kijevskog Dinama, Milana i Čelsija, osvajač Zlatne lopte 2004. godine.

Na pitanje koga bi izdvojio iz srpskog tima, Ševčenko je rekao:

– Pre svega su jaki kao tim, ali zna se da najveća opasnost dolazi od Tadića, Mitrovića, Kolarova – rekao je on.

Utakmica između Ukrajine i Srbije igra se od 20.45 sati u Lavovu.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter