Izvor:
07.06.2019 u 15:54
0

TUMBAKOVIĆ, STOJKOVIĆ I IVANIĆ: Odbili meč protiv kosovske selekcije!

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore, Srbin Ljubiša Tumbaković, zajedno sa igračima i sunarodnicima Mirkom Ivanićem i Filipom Stojkovićem, odbili su da igraju večeras protiv kosovske selekcije.

Nekada trofejni trener Partizana i tandem iz Crvene zvezde odustali su da nastupe iz nefudbalskih razloga.

Kako se tvrdi, oni su prethodnih dana bili izloženi žestokim pritiscima iz Beograda da ne budu učesnici meča protiv južne srpske pokrajine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020.

To praktično znači i da je Tumbaković završio sa poslom u Crnoj Gori, znajući i da ga kasnije čeka gostovanje u Prištini.

Ekipu će večeras da vode pomoćnici Miodrag Džudović i Dragoje Leković u meču koji se igra u Podgorici pred praznim tribinama zbog kazne UEFA.

Za razliku od njih, u sastavu će se naći rođeni Beograđanin Adam Marušić, još jedan Srbin Marko Simić, kao i bivši fudbaler Crvene zvezde Vukan Savićević.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter