Izvor:
08.06.2019 u 20:54
0

OBA GOLA POSTIGAO PUKI: Fudbaleri Finske pobedili na svom terenu Bosnu i Hercegovinu sa 2:0!

Fudbaleri Finske pobedili su danas na svom terenu Bosnu i Hercegovinu sa 2:0 u utakmici trećeg kola Grupe J kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Oba gola za Finsku postigao je Temu Puki, u 56. i 68. minutu.

Finska je upisala drugu pobedu u kvalifikacijama i trenutno je druga na tabeli sa šest bodova, koliko ima i prvoplasirana Italija ali i utakmicu manje. BiH je pretrpela prvi poraz i sada je na četvrtom mestu sa četiri boda.

U istoj grupi, Jermenija je slavila protiv Lihtenštajna sa 3:0. Jermeniji je tako stigla do prva tri boda u kvalifikacijama, dok je Lihtenštajn i dalje bez bodova.

Fudbaleri Madjarske su u gostima pobedili Azerbejdžan sa 3:1 u utakmici Grupe E. Hrvatska je ranije danas bila bolja od Velsa sa 2:1. Madjarska je prva na tabeli sa šest bodova, koliko ima i Hrvatska, dok je Azerbejdžan poslednji bez bodova.

Fudbaleri Rusije su na svom terenu bili ubedljivi protiv San Marina. Slavili su sa 9:0 i tako stigli do druge pobede u Grupi I kvalifikacija.

Rusija sada ima šest bodova i izjednačila se sa Belgijom, koja ima meč manje.

Moldavija je u Grupi H pobedila Andoru s minimalnih 1:0, dok je u Grupi C Severna Irska upisala i treću pobedu pošto je slavila protiv Estonije sa 2:1.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter