Izvor:
10.10.2016 u 14:53
0

SNAŽNI ORLOVI: Dušan Silni i Aleksandar Veliki za prvo mesto

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je u Austriju sa 3:2 (2:1), u 3. kolu D grupe kvalifikacija za Mundijal u Rusiji 2018. godine, i ovom pobedom preuzela je lidersku poziciju.

Pored isvojenih bodova najveći dobitak za reprezentaciju je fenomemalni Dušan Tadić i povratak Aleksandra Mitrovića u golgetersku seriju.

– Jako teška utakmica, mogli smo da postignemo još koji gol, ali smo isto tako mogli i da primimo. Na kraju je najvažnije da smo ostvarili cilj koji smo imali pred ovo okupljanje i uzeli šest bodova iz dve utakmice. Svi smo srećni i zadovoljni, naredni meč dočekujemo u pozitivnoj atmosferi – rekao je Mitrović novinarima posle utakmice.

Mitrović je dodao da je svestan da moraju da se poprave određene stvari u igri, iako smatra da su "orlovi" pružili dobru partiju protiv Austrije.

– Golovi koje sam dao mnogo mi znače za samopouzdanje, ali najbitnije je da je ekipa igrala dobro. Bilo je oscilacija, ali igrali smo dobar fudbal. Ima nekih sitnica koje treba da popravimo, ali ispunili smo sve što je selektor tražio od nas – rekao je napadač Njukasla i pohvalio dvostrukog asistenta i strelca Dušana Tadića.

– Tadić je majstor, neverovatno kako pronalazi igrače, svaka mu čast – poručio je Mitrović.

Dušan Tadić, jedan od najzaslužnijih za pobedu protiv Austrije, rekao je da mu je srce puno i zahvalio navijačima na podršci.

– Umalo da zaplačem kad sam čuo da publika skandira moje ime. Navijači su nam dali podršku i bez njih ne bismo došli do tri boda – rekao je Tadić novinarima posle meča Srbija-Austrija (3:2).

On je skromno rekao sa nije bitno ko daje golove i asistira.

– Samo je važno da pobeđujemo. Bićemo još bolji, ispravićemo greške koje sad pravimo – poručio je Tadić.

Izabranici Slavoljuba Muslina naredni meč igraju protiv Velsa u Kardifu 12. novembra.

Tanjug
Foto: Facebook/Fudbalski savez Srbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter