Izvor:
10.10.2016 u 16:28
0

TRANSFORMACIJA: Ovaj golman sada je zver u ringu

Nije novost da više Tim Vize ne liči na sebe… Od kada je prestao da brani, bacio se na intenzivne treninge u teretani. Stižu nove informacije vezane za bivšeg čuvara mreže reprezentacije Nemačke. On u novembru postaje kečer.

Tim Vize je spreman za debi u američkom rvanju… Vredno je trenirao prethodnih meseci i uskočiće u ring. Kao golman je bio sasvim solidan. Branio je za Verder, Hofenhajm, a dogurao je i do nacionalnog tima. Da li je spreman da dobija “batine”? Vize ulazi u svet kečera, a i pored toga što nema pravih udaraca, u ovom sportu je jako važno savladati tehnike. U suprotnom dolazi do povrede koje mogu da bude teške.

Blic
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter