Izvor:
11.06.2019 u 05:55
0

KRSTAJIĆ: Čestitam igračima, ekipa se izdigla, pokazala karakter i kvalitet i ostala u trci za prva dva mesta u grupi!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić izjavio je da je ekipa pobedom protiv Litvanije (4:1) pokazala jedinstvo nakon blamaže u Ukrajini i da je sada najbitnije podržati ekipu da posle 20 godina ode na EURO, sa njim ili bez njega na klupi.

Nije nam bilo lako posle Ukrajine. Čestitam igračima, ekipa se izdigla, pokazala karakter i kvalitet i ostala u trci za prva dva mesta u grupi – rekao je Krstajić u ponedeljak uveče na konferenciji za medije.

On je dodao da je profesionalac i da će obavljati funkciju selektora sve dok ljudi iz FS S ne odluče suprotno.

Nismo se iskupili, Ukrajina se desila, dešava se i drugima, digla se velika fama, nama je bilo najteže. Ovo je bila dobra reakcija, igrači su pokazali jedinstvo. Čekamo septembar i idemo dalje. Bitno je da podržimo ove momke, sa mnom ili bez mene, da odemo na EURO posle 20 godina. Brazil je izgubio od Nemačcke 7:1, pa nije bilo ovako kao nama posle Ukrajine – poručio je Krstajić.

Izvor: Tanjug
Foto: fss.rs/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter