Izvor:
11.10.2016 u 20:16
0

NEOČEKIVANO: Ženska ekipa savladala mušku u fudbalskoj utakmici

Fudbalerkama ŽFK Crvena Zvezda pripala je čast da ugoste veterane i legende grčkog fudbala, medju kojima su bili: Gramatikos, Joanidis, Cegelis, Sogiulcis, Koursos, Kampaks…

U utakmici koja nije imala takmičarski karakter, Zvezdine fudbalerke pobedile su rivalsku ekipu rezultatom 5:1, a u strelce su se upisale Stojanović (dva), Blagojević, Tenkov i Milicević, dok je gol za ekipu grčkih legendi postigao Vlahos. Po završetku utakmice gosti su obisli Zvezdin muzej i prostorije ženskog fudbalskog kluba, a nakon toga je u "Media centru" odrzana konferencija za štampu i koktel.

Tom prilikom domaćini su uručili posebne zahvalnice sekciji grčkih veterana i njegovoj ekselenciji, ambasadoru Grčke. Predsednik Skupstine ŽFK Zvezda Ivan Bekjarev zahvalio se na poseti i ukazao na vekovnu tradiciju prijateljstva naša dva naroda. Zahvalnost je iskazao i predsednik kluba Sveta Mirković, koji je ujedno i prihvatio poziv grčkih veterana i njihovu želju da i Zvezdine devojke budu njihove gošće u Atini.

Plaketa od Ambasade Grcke uručena je potpredsedniku kluba Miroslavu Mlinaru, za organizaciju ovog susreta. Na samom kraju sve devojke su dobile prelepe zlatne medalje u znak sećanja na prvu utakmicu u istoriji srpskog fudbala, koja je odigrana sa legendama i veteranima muškog fudbala Grčke.

Blic
Foto:Facebook/MojaCrvenazvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter