Izvor:
24.04.2016 u 20:44
0

MURINJO U MANČESTERU? Britanski mediji očekuju predstavljanje za par nedelja

Žoze Murinjo potpisao je ugovor sa Mančester junajtedom kako bi postao njihov novi trener, a zvanično predstavljanje očekuje se pre kraja ove sezone, tvrde britanski mediji.

Već mesecima se pričalo o tome da bi bivši trener Čelzija mogao da zameni Luj Van Gala, a sada se očekuje da će on preuzeti vođenje tima sa Old Traforda. Sve je bilo skoro gotov posao, kada su se pojavile informacije da je i Pari Sen Žermen zainteresovan da ga dovede.

Ekspres tudej tvrdi da je Murinjo potpisao ugovor sa Mančesterom prošle nedelje, pa se očekuje da će predstavljanje novog trenera trofejnog engleskog kluba biti priređeno u naredne dve nedlje. To bi značilo da će se to desiti pre završetka sezone i da će finale FA kupa 21. maja biti poslednja utakmica na kojoj će na klupi sedeti van Gal.

Kada je Luj Van Gal bio upitan za budućnost u klubu rekao je da ne gleda tako daleko.

– Ne gledam dalje od ovog takmičenja i FA Kupa zato što živimo u sadašnjosti, a što se tiče budućnosti, razgovaraću sa svojim kolegama, a ne sa novinarima – zaključio je.

Očekuje se da će ova priča imati svoj završetak u narednim nedeljama kada ćemo najzad saznati gde uspešni trener nastavlja svoju karijeru.

HappyTv.rs
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter