Izvor:
12.10.2016 u 15:04
0

(NE)OČEKIVAN PRELAZ: Partizanov štoper odlazi u komšiluk

Partizan je danas potvrdio da se Sedrik Gogua nalazi pred Disciplinskom komisijom i da bi ugovor sa njim mogao biti raskinut, a sada se javila druga strana.

Povodom izjave Ivice Ilieva u vezi statusa Sedrika Gogue u Partizanu javila se i “druga strana” koja je bliska ovom fudbaleru i koja tvrdi da je istina sasvim drugačija.

Naš izvor tvrdi da se Gogui duguju tri plate i da nije ispoštovan ugovor po kojem ovaj igrač treba na terenu da provede na 90% utakmica koje Partizan igra.

Zatim se navodi da je svim igračima zabranjeno druženje sa Sedrikom , a na tu zabranu se ne obaziru jedino Leonardo i Everton.

Sve ovo uticalo je da se Gogua, kako tvrdi naš izvor, suspenduje i da se pokuša na ovaj način prekinuti saradnja sa njim

Menadžer je svom klijentu, kako se kaže u poruci, zabranio komunikaciju sa upravom kluba a sam fudbaler je već odbio ponudu "večitog rivala", koja je stigla juče, pokazujući tako ptivrženost ekipi i klubu.

Ostaje da sačekamo rasplet događaja i da vidimo ko je bio iskren i u pravu a ko je zamazivao oči javnosti.e, Čekaće i španska Granada koja bi takođe ovog fudbalera videla u svojim redovima.

Volimpartizan.rs
Foto:Facebook/FK Partizan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter