Izvor:
21.06.2019 u 13:51
0

VASILJEVIĆ POTPISAO ZA ZVEZDU!

Treći golman fudbalske reprezentacije Srbije Nikola Vasiljević, dok je selektor bio Mladen Krstajić, potpisao je danas četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, saopštio je srpski šampion.

Dosadašnji čuvar mreže Radnika iz Surdulice dolazi da pojača konkurenciju Milanu Borjanu i Zoranu Popoviću.

– Dugo sam čekao ovaj potpis, još od zime i napokon se desio. Velika mi je čast i ponosan sam što sam potpisao za ovako veliki klub kao što je Crvena zvezda. Upravo mi se ostvario dečački san. Dolazim u klub kada je najjača konkurencija, ali to je samo još jedan motiv za mene da nastavim da radim i da strpljivo čekam šansu. Nadam se da ću opravdati očekivanja ljudi iz kluba, stručnog štaba i navijača – rekao je 23-godišnji Vasiljević.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter