Izvor:
25.06.2019 u 07:18
0

LALATOVIĆ PREUZEO VOJVODINU: „Postigli smo dogovor na godinu dana, a bude li obostranog zadovoljstva, lako ćemo produžiti saradnju“!

Doskorašnji trener fudbalera niškog Radničkog Nenad Lalatović preuzeo je Vojvodinu.

On se priključio ekipi na pripremama na Zlatiboru, zajedno sa dugogodišnjim pomoćnicima Draganom Šarcem i Vidakom Bratićem.

– Postigli smo dogovor na godinu dana, a bude li obostranog zadovoljstva, lako ćemo produžiti saradnju – rekao je Lalatović.

Lalatović je prošle sezone sa Radničkim napravio istorijski uspeh u Superlige osvajanjem drugog mesta, ali je posle toga ipak odlučio da se vrati u Vojvodinu koju je vodio u sezoni 2015/2016.

Tokom karijere bio je trener još Crvene zvezde, Čukaričkog, čačanskog Borca, Napretka iz Kruševca, Voždovca, Proletera iz Novog Sada i Srema iz Sremske, a bio je i selektor mlade reprezentacije Srbije.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter