Izvor:
13.10.2016 u 16:01
0

MARADONINA PORUKA LEGENDI: Bez tebe je fudbal dosadan, igraj do pedesete

Diego Armando Maradona (55), jedan od najboljih svetskih fudbalera svih vremena, izjavio je da je poručio Rominoj ikoni Francescu Totiju da mora igrati do 50. godine.

U humanitarnoj utakmici u Rimu, Maradona i Toti su igrali u istom timu, a legendarni Argentinac je namestio gol kapitenu Rome.

– Toti je pravi fenomen. On mora igrati do 50. godine. Rekao sam mu: Molim te da ne ostavljaš fudbal, jer će mi biti dosadno do smrti – kazao je Maradona.

Kada je u pitanju italijanska Serija A, Maradona se nada da njegov nekadašnji klub Napoli može ove sezone da bude bolji od Juventusa i osvoji naslov šampiona.

– Siguran sam da Napoli može biti bolji od Juventusa ove sezone. Bitno je da se ne oseti previše izostanak povrieđenog Milika. Manolo Gabiadini će sa svim svojim samopouzdanjem preuzeti njegovu ulogu na terenu i Napoli na kraju može slaviti – rekao je Maradona, prenose italijanski mediji.

Vjesti.ba
Foto: Wikipedoa

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter