Izvor:
17.10.2016 u 14:48
0

NAVIJAČKI HAOS I PRETNJE: Mariću Srbine, čakija ti ne gine

Gradski derbi Hajduka i Splita prošao je u naelektrisanoj atmosferi. Hajduk je slavio nakon preokreta 2:1, a napeto je bilo i na tribinama Poljuda.

Ne smiruju se strasti nakon napada na sudiju Brunu Marića, omraženog među navijačima Hajduka. Mržnja prema daruvarskom sudiji dovela je do pokliča sa severne tribine pred početak susreta na Poljudu. "Mariću Srbine, čakija ti ne gine”. vikali su navijači.

Sa severne tribine utakmicu je pratio i Hajdukov predsjednik Ivan Kos, u društvu sportskog direktora Branca. Hajdukova uprava raštrkala se po tribinama Poljuda u znak podrške navijačkim projektima, ali i otpora prema Savezu. Kos, Branco i nadzornici Šalinović, Marasović i Marinov infiltrirali su se među navijače na sever, odakle su tokom susreta mogli slušati i prieteće poruke Mariću i sudijama susreta. Poruke su bile posebno glasne nakon žutog karton Saidu zbog simuliranja, a čuli su se povici "Dobit ćete batine".

Index.hr
Foto: Twitter/Ajarncom

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter