Izvor:
19.10.2016 u 15:55
0

BESAN NA SVOJNE IGRAČE I NAKON POBEDE: Posle tri kola imaju maksimalan učinak u LŠ, ali…

Menadžer Lestera Klaudio Ranijeri, posle pobede nad Kopenhagenom (1:0) u Ligi šampiona, rekao je da je ponosan na svoje izabranike, ali i da mu nije jasno zašto takve partije ne pružaju u Premijer ligi.

Prvak Engleske ima maksimalan učinak posle tri kola u Ligi šampiona, što je čak za jedan bod bolji saldo nego posle osam utakmica u domaćem šampionatu, ali Ranijeri nema objašnjenje.

– Sa jedne strane sam ponosan na igrače, a sa druge ljut, kada pomislim na Premijer ligu. Ipak, susretao sam se sa takvim stvarima u karijeri. Kada si prvi put u Ligi šampiona, gubi se neki žar u domaćoj ligi. Želimo to da promenimo jer je Premijer liga za nas prioritet – rekao je Ranijeri posle utakmice.

Italijanski stručnjak ističe da "lisice" troše veliku energiju u Ligi šampiona i zbog toga imaju problema u Premijer ligi.

– Moramo da budemo pametniji i fokusiraniji. Liga nam je veoma važna i želimo da promenimo raspoloženje. U Evropi smo u dobroj poziciji i sve je u našim rukama, a tako moramo i u Premijer ligi – zaključio je Ranijeri.

Debitant u elitnom takmičenju je, pre Kopenhagena, pobedio Porto (1:0) i u gostima Klub Briž (3:0).

Tanjug
Foto: Youtube Printscreen/Today News

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter