Izvor:
19.10.2016 u 18:50
0

CIRKUS KOJI TRAJE MESECIMA: Opet ništa od predsedničkih izbora U Humskoj?

Iborna skupština FK Partizan zakazana je za naredni ponedeljak (24. oktobar) pre odluke koju Sud treba da donese nakon tužbe Nenada Bjakovića zbog "nezakonite radnje prilikom izbora novih članova", pa je vrlo verovatno da se on i njegovi delegati neće pojaviti na Skupštini.

Bjeković je u utorak poslao pismo predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Slaviši Kokezi.

– Osetili smo potrebno da se obratimo najmerodavnijem fudbalskom čoveku, Kokezi, i FSS kao organu u našoj državi. Naročito, shodno ranijim dogovorima, jer kao što vidimo, neke stvari se ne poštuju. Ovo šta se radi u i oko Partizana stvarno je prevršilo svaku meru. To već duže vreme nema nikakve veze ni sa fudbalom, ni sa sportom, već sa ličnim interesima. Odgovor predsednika FSS do srede u podne još nismo dobili. Mi smo neke stvari precizirali ranije i želimo da se striktno držimo toga rekao je Bjeković.

Novi pokušaj da Partizan dobije upravu dogodiće se 24. oktobra, iako po tužbi Bjekovićeve struje nadležni sud treba da se izjasni dva dana kasnije, 26. oktobra. Opet se spor vodi oko legitimiteta novoizabranih delegata Skupštine umesto onih koji su bili u prvom sazivu. Najsvežiji primer je brisanje Gordana Petrića sa spiska delegata pod obrazloženjem da je preuzimanjem Čukaričkog prekršio Statut koji zabranjuje bilo kom članu kluba angažovanje u konkurentskoj fudbalskoj organizaciji

Informer
Foto: Twitter/PedjaPejcic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter