Izvor:
08.05.2016 u 13:58
0

BELGIJA BEZ KOMPANIJA NA EP: Fudbaler pauzira do kraja sezone

Reprezentativac Belgije i fudbaler Mančester sitija Vensan Kompani saopštio je danas da zbog povrede neće igrati za reprezentaciju Belgije na predstojećem Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Kompani je ove sezone odigrao samo 14 utakmica u Premijer ligi zbog povrede lista koju je zadobio u septembru.

On je igrao samo 10 minuta u revanšu polufinala Lige šampiona protiv Real Madrida prošle nedelje, a na svom Fejsbuk profilu naveo da se ove sezone neće vraćati na teren.

– Propustiću Evropsko prvenstvo. To je za mene tužna vest. Mogao bih sada da se sažaljevam, mogao bih da strahujem za svoju karijeru, kao i ostali. Mogao bih da odustanem. Ali, ja nisam takav, ja odlučujem o svojoj budućnosti. Naporno radim, ja sam borac i za takve ljude uspeh dolazi u različitim oblicima. Verujemo u sebe i onda kada postane teško – naveo je on.

Evropsko prvenstvo održaće se od 10. juna do 10. jula u Francuskoj, a Belgija će igrati u Grupi E sa Švedskom, Italijom i Irskom.

– Ostajem miran i pozitivan. Nastaviću svojim putem sa još većim ubeđenjem. Verujem mojim prijateljima i saigračima da će nas učiniti ponosnim na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. Sada sam i zvanično njihov najvatreniji navijač i biću tamo da ih podržim – zaključio je.

Izvor: Beta
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter