Izvor:
14.08.2019 u 07:45
0

NE SMEMO OLAKO SHVATITI UTAKMICU: Savo Milošević pred revanš meč! (FOTO)

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pre revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Malatije, rekao je da će dosta toga zavisiti od njegovog tima, ali da ne sme da olako shvati utakmicu.

– Očekivanja su prvo da se svi osposobimo, ostao je još Ostojić, blizu je, trebalo bi da igra… To je prva briga koju treba da prebrinemo. Očekujemo izuzetno tešku utakmicu, protiv ozbiljne ekipe, neće uopšte biti lako, ali smo pokazali da možemo sa njima i dosta stvari će zavisiti od nas – rekao je Milošević na aerodromu "Nikola Tesla".

Milošević je istakao da od rivala očekuje drugačiju igru od one iz Beograda.

– Dosta ofanzivniju od onog što su prikazali u Beogradu. Pokazali su u Ljubljani da kada hoće i kada jure rezultat da mogu mnogo ofanzivnije da igraju. Ne verujem da će da idu grlom u jagode, ali sigurno ofanzivniju nego u Beogradu.

Milošević je upitan i da li će dobra razlika "uljuljakti" njegov tim, jer se u javnosti stekao utisak da će crno-beli Malatiju lako da prođu.

– Taman posla. Svesni su igrači, svi su svesni da Malatija može mnogo više i da je taj rezultat samo zahvaljujući našoj odličnoj igri, ali ako pomislimo za trenutak da će biti lako imaćemo veliki problem. Pokušavam da se fokusiram na svoj posao i da to prenesem na igrače, mislim da su svesni kroz priču koju smo imali u prethodnih par dana a posebno posle lošeg izdanja u Kruševcu da bilo koje opuštanje može skupo da nas košta – rekao je Milošević, koji je objasnio šta to ne sme da se ponovi iz duela protiv Napretka, koji je završen remijem 1:1.

– Za početak neću da rotirati, ali to što sam rekao to sam i mislio. Moja greška je što sam izveo tim koji nije bobro izbalansiran, pogotovo kad aje u pitanju defanzivna stabilnost. Mnogo loših stavri je proisteklo iz toga. Greška je bila sastav i teba učiti na greškama.

Milošević je rekao i da se nada da će Takuma Asano biti spreman za više od 45 minuta, a prokomentarisao je i prolazak Crvene zvezde u plej-of Lige šampiona.

– Mislim da bi Zvezda završla pre meč da je imal sreće je dala gol. Isključenje je poremetilo igru, ali evidentno je da je Zvezda bolja ekipa, posle penal ruleta. Dobro je za srpksi fudbal što je Zvezda prošla – rekao je Milošević i dodao da ekipa nije specijalno vežbala penale, ali da veliki broj igrača to radi redovno.

Meč između Partizana i Malatije igra se sutra od 19 sati u Turskoj.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter